BabySigns urice z Andrejo Breznik

Druženja mamic na porodniškem dopustu vodi Andreja Breznik, trojna mamica, ki vas bo ob veliki beli kavi seznanila z znakovnim jezikom za dojenčke, ob tem pa boste dobili tudi številne koristne nasvete o dojenju, previjanju, uspavanju in vseh ostalih temah.

Pridružite se lahko vsak petek med 10.30 in 12.00 v Družinskem centru Mala ulica v Ljubljani.

Želite komunicirajte z dojenčkom še preden ta spregovori? Naj vam pri tem pomaga Baby Signs® Program!

Naroči

Zadnji novički

Uporaba Baby Signs® programa krepi...

S tistimi osebami, s katerimi se razumeš, se lahko pogovarjaš, te razumejo, bodrijo, se veselijo s tabo in te podpirajo – s tistimi gradiš debelejšo, bolj trdno vez. Tudi otroci gradijo vez s svojimi starši. Ker so otroci, ki uporabl...

Beri naprej

Uporaba Baby Signs® programa spodb...

Mnoge skrbi, da bodo otroci zaradi uporabe znakovnega jezika, počasneje začeli normalno govoriti. Raziskave kažejo, da otroci z uporabo znakov hitreje spregovorijo, še več, dokazano je, da so v zelo kratkem obdobju hitreje intelektualn...

Beri naprej

Uporaba znakov me je popeljala v svet mojega dojenčka, njihovih
želja in zanimanj.

- Mateja iz Celja

Znaki so zakon, saj so nam resnično olajšali življenje, saj svojo dojenčico končno razumem! Pove mi, da je lačna, žejna, da si želi svojega medvedka ... Priporočam!

- Tadeja iz Ljubljane

Zaradi uporabe znakov sem postala še bolj pozorna na svojega otroka, na njegove potrebe in njegove želje, zato je najina vez boljša in močnejša.

- Rebeka iz Kopra